top of page
Aiyana med Qero shamaner.

Från Business till Shamansk Healer

Jag arbetade som konsultchef inom affärsområde ekonomi och hade ansvar för 50 medarbetare ute hos storföretagskunder. Det var fantastiska och väldigt roliga år av utveckling i min chefsroll. Men efter några hektiska år kändes livet mer och mer tomt trots min yttre framgång. Mitt sökande började efter en större mening med mitt liv, en resa som gick djupt i min själ.

 

År 2001 åkte jag på en åtta veckors resa till Peru för att hitta svaren på mitt andliga sökande. Den resan var början på ett helt nytt liv som tog mig till den internationella organisationen the Four Winds Society där jag utbildade mig i shamansk energimedicin, en visdomstradition från Anderna och Amazonas i Peru. Efter att ha avslutat grundutbildningen i två år började jag assistera i deras shamanska utbildningsprogram, vilket gjorde att jag senare blev ledande lärare i Europa. Jag arbetade för Alberto Villoldo och Four Winds Society i sju år. Återigen upplevde jag fantastiska år av utveckling, nu i mitt spirituella växande och hade hjärtöppnande resor i Peru, Amazonas och Mexiko.

Sedan dess har jag arbetat som healer och lärare i den andinska mystiska traditionen för att handleda andra i att leva med högre spirituell medvetenhet som får själen att lysa i närvaro, kraft och syfte!

Som inspiration till mitt eget företagande har jag deltagit i Academy of Excellence, Shift Leadership Academy, online-affärsprogram med Tony Robbins, Robin Sharma och Gerry Robert.

Mitt Soul-mission är att bidra till en mer medveten, fredlig och vacker värld! En värld där vår andliga och fysiska dimension går hand i hand och i harmoniskt relation till naturens visdom, vilket möjliggör framgång och välbefinnande för allt liv.

Har du en känsla av tomhet inombords som du försöker fylla med materiella ting? Bär du på en smärtsam historia som begränsar dig? Längtar du efter mer själslig närvaro? Eller vill du utveckla din andlighet till en djupare relation med din hälsa, ditt jobb och dina drömmar?  

 

Kontakta mig gärna och vi bokar upp ett personligt möte över Zoom eller tfn där vi pratar mer om hur Shamansk energimedicin kan serva dig på din livsresa!

bottom of page