top of page
Earth.jpg

Healing is
a gift of change!

Bli Shamansk Healer

 Illuminationer. Extraktioner.

Soul Retrieval. Riter för livet och döden.

Att vara Healer är för mig det allra vackraste! Att få vara en del av hur tung energi släpper sitt grepp och hur nytt ljus av livslust och kreativitet fyller de människor jag jobbar med är magiskt. Andernas helande konst är en vacker och kraftfull medicin. Den kräver sin träning i energi och att den som vill bli Healer till yrket har gjort sin personliga helande resa. Därför är denna certifierade utbildning för dig som går eller har gått ett Medicinhjul och bär en mesa. 

Förutom själva healingteknikerna, lär du dig intervjuteknik som ett sätt att lyssna med alla dina sinnen bortom den fysiska historien för det klienten i sin kärna söker healing för. Du lär dig även hur du avslutar en session så att klienten bär med sig hem en ny karta, energimässiga gåvor och själsliga kontrakt för att integrera sessionen och de energiskiften som skett i livet framåt.

 

Utbildningen sker i små grupper och alla får sin tid att träna med mig som personlig handledare. I sista klassen lär du dig även hur du kan jobba på distans med healingsessioner vilket öppnar upp för hela värden som arbetsplats! 

Shamansk healing session
bottom of page